Geplaatst op Geef een reactie

De weelderige zomer van 2019

Wapperende jurken van luchtige stofjes met een fleurige print, zorgen voor romantiek in het straatbeeld. Als tegenhanger zijn er de overwegend sportieve outfits die je in één oogopslag weer mee terug nemen naar de jaren negentig. Terwijl deze looks contrasterend zijn, hebben ze een ding gemeen, er wordt veel vrijheid gegeven in het maken van creatieve combinaties. 

Wie er nog niet verzucht heeft ‘wat een zonde dat ik die van vroeger heb weggedaan’, beleeft deze mode waarschijnlijk voor het eerst. Denim rokken, een nauwsluitende tuinbroek en dat spijkerjasje, zouden het nu echt goed doen. Ook de sandalen met een blokhak voor onder een flairpants worden als een deja vu weer op de toonbank gezet om door jou afgerekend te worden. 

Ook met sieraden is alles weer mogelijk, grote statement oorbellen en kettingen mogen weer de aandacht trekken. Maar de minimalistische gouden kettinkjes houden ook standvastig vol, deze lijken niet meer van het podium te verdwijnen. 

Voor mijn webshop is het moeilijk kiezen, er is zoveel leuks! Het is me toch gelukt om een mooie collectie te verzamelen, deze zal ook nog wel blijven groeien met al die verleidingen.

Geef een reactie