GuanYin Jewels: introductie

Toen ik nog een jong meisje was, droomde ik ervan om modeontwerpster te worden, maar ook de fase van dierenarts, ontdekkingsreiziger, bioloog en bloemist hebben de revue gepasseerd. Dat waren dromen voor de verre toekomst.

Waar ik toen al veel tijd aan besteedde was het maken van sieraden met kraaltjes. Gedetailleerde creaties hielden me uren bezig. Ik leerde door trial and error op het moment dat ik mijn visnet-topje geheel uit vissersdraad en kraaltjes aan deed en de boel uit elkaar sprong omdat er geen stretch in zat.

Wilde ideeën, mooie ontwerpen, creatieve uitspattingen, mijn hoofd zit er altijd vol mee. Helaas te weinig geduld en focus om er een gestructureerd plan voor op te zetten. Met de zelfkennis waar ik over beschik, heb ik besloten om geen carrière te maken in de creatieve branche. Zonder duidelijke richtlijnen zou ik alle kanten op fladderen en waarschijnlijk met moeite een goed belegde boterham op de plank verdienen. Dus, een functie op de financiële administratie is het uiteindelijk geworden, waarbij een stabiel inkomen is gegarandeerd.

Ik denk dat ik niet hoef toe te lichten dat hiermee de liefde voor het creëren over was. De passie laaide weer op toen ik een vriendin met haar modezaak uit hielp. De sieraden die zij verkocht waren mooi, maar ik beeldde een mooiere variant hiervan in. Ik zag wat er nodig was voor een betere afwerking, een verfijnde compositie van kleuren, dus ik ging aan de slag.

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!