Laat hier voor een custom made bestelling een bericht achter.

Kies je ervoor om een sieraad te laten ontwerpen? Dan kom je in het bezit van een accessoire waarmee je je persoonlijke stijl nog eens extra benadrukt. Jij bepaalt in dat geval zelf wat de kleur en vormgeving ervan wordt. Bij GuanYin Jewels kun je zo’n uniek juweel laten maken, want het is een van mijn specialiteiten. Ik vind elke ontwerpklus een leuke uitdaging. Door rekening te houden met jouw wensen zorg ik voor een resultaat waar je ook echt voor de volle honderd procent tevreden over bent.

Wat is de procedure als je een sieraad wilt laten ontwerpen?

Omdat een sieraad laten ontwerpen een secure klus is, neem ik eerst even contact met je op. Tijdens dit gesprek brengen we jouw wensen goed in kaart voordat ik aan de slag ga. Laat mij sowieso bij je eerste contact alvast weten wat de gewenste maat in centimeters van je sieraad is. Dan heb ik een globaal beeld van het juweel dat je wilt laten maken. Om te garanderen dat jij tevreden bent met het sieraad dat je door mij gaat laten ontwerpen en maken, stuur ik je voor de betaling nog een digitale foto van het eindresultaat waar het juweel goed op te zien is.

Vraag meer informatie over het laten maken van een juweel

Ben je happy met het resultaat dat je op die foto ziet? Dan zorg ik ervoor dat je je aankoop zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Een persoonlijk sieraad laten ontwerpen neemt weliswaar een beetje meer tijd in beslag dan het kiezen van een kant-en-klaar item uit de webshop, maar het is de extra wachttijd meer dan waard. Kies je ervoor om je juweel te laten maken bij GuanYin Jewels, dan kun je gegarandeerd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product tegen een zeer redelijke prijs. Neem vandaag nog contact met mij op om de uitgebreide mogelijkheden door te nemen. Bel naar +31-641635997 of stuur een e-mail naar info@guanyinjewels.nl.

Ook interessant:

Gepersonaliseerde juwelen | Gouden mini-oorbellen | Oversized oorbellen