✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

  • Home
  • Gouden mini-oorbellen

Gouden mini-oorbellen

Klein, maar fijn; dat is wat je zonder twijfel zegt over de gouden mini-oorbellen in de collectie van GuanYin Jewels. Deze mini-sieraden voor in je oren zijn letterlijk juweeltjes. De verfijnde afwerking toont duidelijk dat je hier te maken hebt met een product van topkwaliteit.

Gouden mini-oorbellen in allerlei verschillende designs

In mijn standaardcollectie kom je onder meer gouden mini-oorbellen in de vorm van sterretjes en vlindertjes tegen. Maar als je dat graag wilt, zorg ik er ook graag voor dat je dit soort kleine sieraadjes in je eigen favoriete formaat of design ontvangt. Een van de specialiteiten bij GuanYin Jewels is namelijk dat ik allerlei verschillende soorten juwelen op maat voor je kan maken. Hierdoor loop je binnenkort dus ook met een paar gouden mini-oorbellen rond die nergens anders te vinden zijn! Als je denkt dat je voor deze prachtige oorbellen duur uit bent, dan heb je het mis. Alle prachtige sieraden in de collectie zijn namelijk erg prettig geprijsd.

Bestel jouw favoriete oorbellen online

Tijdens de afronding van je bestelling maken zowel Nederlandse als Belgische klanten gebruik van vertrouwde betaalmethodes, zoals iDEAL, Bancontact en PayPal. Heb je naar aanleiding van het online aanbod nog vragen of wil je graag houden mini-oorbellen op maat laten maken? Neem dan gerust contact met mij op! Bel naar +31-641635997 of stuur een e-mail naar info@guanyinjewels.nl.

Bekijk ook eens:

Online sieradenwinkel | Oversized oorbellen | Zijden wikkelarmband