✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

  • Home
  • Oversized oorbellen

Oversized oorbellen

Hou je ervan om in de spotlights te staan, dan zijn oversized oorbellen gewoonweg dé accessoires die je moet hebben. In het assortiment van GuanYin Jewels vind je allerlei verschillende stijlen. Denk daarbij onder meer aan gypsy hoops en hippie-oorbellen, die prima met een bohemian outfit matchen. Vanwege de fantasierijke designs zijn het stuk voor stuk echte kunstwerkjes voor je oren.

Kies voor op maat gemaakte oversized oorbellen

Naast het assortiment oversized oorbellen dat je in onze webshop aantreft, kan ik dit soort oorbellen ook op maat maken voor je. In dat geval bepaal jij de kleuren en het design en ga ik voor je aan de slag om er een piekfijn persoonlijk product van te maken. Door voor deze custom-made variant te kiezen, ben je er absoluut zeker van dat je iets écht unieks aan je sieradencollectie toevoegt. Het is dan ook een item dat je persoonlijke stijl extra benadrukt.

Bestel jouw favorieten eenvoudig in de webshop

GuanYin Jewels bewijst je graag dat je voor topkwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Ongeacht of je nu oversized oorbellen uit ons webshopassortiment kiest of ze door ons op maat laat maken, ze zijn altijd prettig geprijsd. Daarnaast is het plaatsen van een bestelling heel erg makkelijk dankzij betrouwbare partners zoals iDEAL, Bancontact en PayPal. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met mij op via +31-641635997 of info@guanyinjewels.nl.

Bekijk ook eens:

Exotische sieraden | Gouden mini-oorbellen | Sieraad laten ontwerpen