✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

Beads & pearls

Ben je van plan om een sieraad te kopen waar beads & pearls in verwerkt zitten? Dan is het absoluut de moeite waar om de collectie van GuanYin Jewels te bekijken. Mijn aanbod is lekker gevarieerd en je vindt ongetwijfeld een leuk sieraad dat past bij je outfit en helemaal voldoet aan je smaak. Ben je op zoek naar iets speciaals? Ik maak ook gepersonaliseerde sieraden. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Beads & pearls verwerkt in prachtige sieraden

In mijn webshop vind je een ruim assortiment aan sieraden waar beads & pearls in verwerkt zitten. Zo vind je meerdere handgemaakte kettingen waar kralen in verwerkt zitten. Veel van de sieraden met beads & pearls bestaan uit diverse materialen. Op deze manier kun je ze eenvoudig combineren en stijlen. In veel gevallen zijn de kralen deels of volledig van verschillende soorten en kleuren steen gemaakt, waardoor het geheel een natuurlijke uitstraling oplevert.

Ontdek mijn gehele aanbod

In mijn webshop koop je de mooiste beads & pearls. Het koopproces bij GuanYin Jewels is zo eenvoudig mogelijk. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt met mijn sieraden met kralen, maar ook met het betaalproces. Daarom kun je afrekenen door gebruik te maken van betrouwbare betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact en PayPal. Heb je vragen of wil je meer informatie over mijn sieraden? Bel gerust naar +31-641635997 of stuur een e-mail naar info@guanyinjewels.nl.