✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

Fashion bags kopen

Maak je stijlvolle outfit compleet door een van de vele fashion bags uit mijn webshop te kopen. Naast sieraden kun je bij GuanYin Jewels ook terecht voor het kopen van accessoires, zoals deze prachtige tassen. In het aanbod vind je tassen van mijn eigen merk, namelijk het GuanYin Jewels Label. Ook vind je tassen die ik zelf met zorg heb uitgekozen van andere bijzondere merken.

Unieke handgemaakte fashion bags kopen

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid jij een tas wilt kopen, met de fashion bags uit mijn webshop draag je altijd een uniek item. Je kunt deze tasjes als festivalaccessoire gebruiken, maar ook voor andere gelegenheden zijn ze geschikt. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en designs. Ben je op zoek naar een leren tas of stoffen tas? Een met ritssluiting of zonder? In mijn webshop kun je prachtige fashion bags kopen die allemaal gemaakt zijn van materiaal van een hoge kwaliteit. Bekijk mijn gehele aanbod aan sierlijke of minimalistische sieraden, accessoires en fashion bags.  

Ontdek het gehele assortiment

Wil je een van de prachtige fashion bags uit mijn webshop kopen? Bekijk dan zeker eens het gehele assortiment. Alle tassen zijn ook leuk te combineren met mijn unieke sieraden. Heb je vragen over het aanbod of wil je een item laten personaliseren? Neem dan contact met mij op! Hiervoor kun je bellen naar +31-641635997 of een e-mail sturen naar info@guanyinjewels.nl.

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!