About GuanYin Jewels

Welkom, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Else en ik ben de oprichter van GuanYin Jewels, ik zal je wat meer vertellen over mijn webshop.

Guan Yin is een belangrijke boeddhistische godin, ze staat voor troost en genade en wordt vaak afgebeeld met de mooiste sieraden. Wat weinig mensen weten is dat ze tot de jaren 1200 nog in een mannelijke gedaante werd getoond. Dat is een leuk weetje als achtergrond van mijn bedrijfsnaam, ik werd vooral verleid door de sieraden. 

Terwijl ik op zoek was naar mijn droombaan, zocht ik mijn ontspanning in het ‘knutselen’. Steeds vaker kwam ik tot rust tijdens het creëren van sieraden, als ik thuis kwam van mijn stressvolle kantoorbaan. In het weekend sprong ik bijna van enthousiasme uit mijn bed om weer verder te kunnen werken aan een sieradenproject. Uit dit enthousiasme heb ik GuanYin Jewels opgericht.

De sieraden van mijn eigen design en productie vind je onder de categorie GuanYin Jewels Label. Daarnaast koop ik ook sieraden in van andere merken die ik erg mooi vind. Wat ik een beetje mis bij een webshop ten opzichte van een bakstenen winkel, is de interactie met mijn klanten. Ik schrijf daarom graag blog posts en elke zaterdag deel ik een Self- care tip. Voel je welkom om een bericht achter te laten, ik ga graag met je in gesprek. 

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!