Verduurzamen

Yeah! Een Instagram Loop – winactie! In samenwerking met 20 andere ondernemers, is er met ingang van 16 februari een Instagram Loop – winactie van start gegaan.
Ik wandel bij voorkeur in mijn eentje, af en toe combineer ik het met ‘een koffietje doen’ met een pauze maatje uit de buurt.
Wekelijkse Self-care tip; Het gaat er uiteindelijk om dat je oefent met het waarderen van de kleine dingen die we hebben
Wekelijkse Self-care tips; Naast de voor-de-hand-liggende sportmaatjes, kun je ook voor je andere doelen een buddy vinden.
Wekelijkse Self-care tips; Als je je doel voor ogen kunt houden bij alle aanpassingen die je nu doet, voelen ze niet meer als een hele opgave.
Wekelijkse Self-care tips; Een opgeruimde kamer zorgt voor een opgeruimd hoofd.
Self-care is afgelopen jaar als iets noodzakelijks gebleken, al weet ik nog niet helemaal wat daar allemaal onder kan vallen.
De komende twee weken worden de laatste plekken ter vermaak gesloten, musea, bioscopen en de groepslessen van de sportschool.
Het mondkapje heeft zich een prominente plek weten te veroveren in het Nederlandse straatbeeld.
Waar mijn droom over ging weet ik me niet meer te herinneren, maar het gepiep en geklop verplaatste zich vanuit het verhaal naar mijn voordeur.
Er zijn nog wel beperkingen, maar van de dingen die mogelijk zijn, geniet ik des te meer.
Misschien heb ik nu al het leven waar ik steeds naartoe gewerkt heb, langzaam realiseer ik me dit.
Deze editie van mijn blog krijgt wel een ietwat persoonlijker tintje, maar daarmee krijgen de woorden meer ziel, dat wil ik er tenminste mee bereiken.
Dit jaar zal ik nergens bij aanwezig kunnen zijn.
In de afgelopen weken is er heel veel liefde voelbaar in onze samenleving, laten we dat vooral vasthouden. Zorg goed voor elkaar!
Geen tijd om me eenzaam te voelen en ook geen sprake van verveling. Maar na een week thuiswerken kan ik ook bijna niet meer het geduld opbrengen, ik word onrustig en ik wil bewegen.
De feestdagen komen er weer aan, door sommigen wordt deze periode bestempeld tot de leukste tijd van het jaar.
Waar ik toen al veel tijd aan besteedde was het maken van sieraden met kraaltjes. Gedetailleerde creaties hielden me uren bezig.

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!