Selfcare tip 5 Ga met jezelf aan de wandel

De tip om even een wandeling te gaan maken kreeg ik van een vriendin, toen ik haar vertelde dat ik van plan was om na het werk in bed te gaan liggen. Nu denk je misschien wat een oninteressante gesprekken tussen die twee vrouwen, dat begrijp ik dan. Maar het kwam ter sprake omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Geheel tegen mijn gevoel in begon ik met lopen, niet echt ergens naartoe. Gaandeweg koerste ik naar het park en daar zag ik meer mensen die in hun eentje aan het wandelen waren, voor het wandelen. Die conclusie heb ik tenminste getrokken.

Geheel tegen mijn gevoel in begon ik met lopen

Nu wandel ik al twee weken lang dagelijks hetzelfde stukje van een uur. En het voelt goed! Weer of geen weer, ik trek erop uit. Dit is iets wat ik voor mijzelf doe. Ik probeer steeds rond hetzelfde tijdstip te vertrekken en block een uur lunchpauze tussen de meetings door. Tijdens het lopen krijg ik soms nieuwe inzichten en ook wat nieuwe energie. In Selfcare tip 4 gaf ik het advies om een positief van de dag op te schrijven, veel van mijn leuke momenten ontstaan tijdens het wandelen.

Weer of geen weer, ik trek erop uit

Ik wandel bij voorkeur in mijn eentje, af en toe combineer ik het met ‘een koffietje doen’ met een pauze maatje uit de buurt. Vanaf volgende week zaterdag heb ik een nieuw huisgenootje, Indah. Dit lieve viervoetertje mag gerust mee met mijn wandeling, dan ga ik nog wat kleine rondjes met haar mee 😉

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!