Instagram Loop – winactie

Yeah! Een Instagram Loop – winactie! In samenwerking met 20 andere ondernemers, is er met ingang van 16 februari een Instagram Loop – winactie van start gegaan. Er kan helaas maar 1 winnaar zijn, maar deze winnaar valt flink in de prijzen, namelijk 21 stuks! Om een kans te maken op deze prijzen moet je alle deelnemende Instagramondernemers volgen op hun Instagram account en door een reactie te geven op de afbeelding met de 21 prijzen, zodat we weten dat je meedoet. Deze winactie loopt van 16 februari tot en met 2 maart.

Deze winnaar valt flink in de prijzen, namelijk 21 stuks!

Wij ondernemers kennen elkaar via het Content Coach Programma van ‘Sell your stuff online’ waar we de webinars van Mariko Naber bijwoonden. We hebben allemaal mooie spullen die we verkopen, maar door ze enkel uit te stallen, bereiken we tegenwoordig niet meer onze klanten. En eigenlijk begrijp ik het ook wel heel goed, ik word er ook niet enthousiast van om door een reclamefolder te bladeren zodra ik Instagram open. Ik zie graag wat leuke content, een foto of een tekst die ik even in me op wil nemen! In het Content Coach Programma van Mariko, leer je om op een leuke manier je doelgroep te bereiken en van je ‘fans’, klanten te maken. Mariko heeft het boek ‘Sell your stuff online’ geschreven, het gaat over het totaalpakket van online ondernemen, Instagram is daar slechts een onderdeel van.

‘Sell your stuff online’, het totaalpakket van online ondernemen

Instagram is een mooi medium om je producten op te presenteren, alleen met een mooie product foto kom je er niet meer als online ondernemer. Ook het nieuwe algoritme (een term die inmiddels ook ingeburgerd is) helpt hier niet aan mee. Als je weinig response (in verhouding tot je aantal volgers) op je berichten ontvangt, wordt je foto door het algoritme als niet – interessant gekenmerkt. Vanaf dat moment laat Instagram jouw berichten niet meer zien aan de volgers die al lang niet meer op jouw berichten hebben gereageerd.

Ook het nieuwe algoritme helpt niet mee

Met deze Instagram Loop win-actie, vragen we van je om onze accounts te volgen en op z’n minst een ‘hartje’ bij de actie te plaatsen. Hiermee hopen wij weer door Instagram interessant gevonden te worden en nog belangrijker, door jou! Okay dat was een korte toelichting op ‘het waarom’ van deze vorm van een win-actie, het is voor jullie lezers met een Instagram account eigenlijk veel leuker om te weten wat je allemaal kan winnen. –> Ga hiervoor naar mijn Instagram account guanyin_jewels –> zoek de post van 16 februari 2021 en ‘like’ onze foto en geef eventueel een reactie. Lees de actievoorwaarden onder deze post en volg naast mijn profiel ook het profiel uit de tekst. Vervolgens herhaal je de stappen bij het volgende profiel, uiteindelijk heb je 21 accounts om te volgen en een reactie te geven op de foto van 16 februari. Na 2 maart wordt de winnaar bekend gemaakt op het Instagramaccount sellyourstuffonlineNL

Na 2 maart wordt de winnaar bekend gemaakt

Zelf ben ik ook al fan geworden van de andere ondernemers, ze hebben echt leuke producten en ook de accounts nodigen uit om er even rond te snuffelen. Sociale media is een noodzakelijk middel om bij je doelgroep onder de aandacht te blijven, met inhoud wat je volgers ook geboeid houdt. In het begin kan het plaatsen van goede content rustig een uur per dag in beslag nemen, maar als je eenmaal in de smiezen krijgt welke content bij jou past, lukt het steeds sneller. Bovenal moet je het leuk vinden om te doen, natuurlijk helpen positieve reacties daar enorm bij! Ik vind het ontzettend zonde als ik zie dat iemand erg z’n best gedaan heeft op het product, de foto ervan en een bijpassende tekst, maar dat er maar enkele reacties op zijn gekomen. Daar ben ik zelf ook geen vreemde van. Ik ben heel erg benieuwd wat deze Instagram Loop win-actie voor mijn bedrijf gaat opleveren!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!