Gepersonaliseerde sieraden kopen

Kies je er graag voor om gepersonaliseerde sieraden te kopen? Dan krijg jij een accessoire waarmee je je persoonlijke stijl nog eens extra benadrukt. Jij bepaalt in dat geval zelf wat de kleur en vormgeving ervan wordt. Bij GuanYin Jewels kun je zo’n uniek juweel laten maken, want het is een van mijn specialiteiten. Ik vind elke ontwerpklus een leuke uitdaging. Door rekening te houden met jouw wensen zorg ik voor een resultaat waar je ook echt helemaal tevreden over bent.

Wat is de procedure als je gepersonaliseerde sieraden wilt kopen?

Als je gepersonaliseerde sieraden wilt kopen als mooi festivalaccessoire bijvoorbeeld, is dat een secure klus. Hiervoor neem ik altijd eerst even contact met je op. Tijdens dit gesprek brengen we jouw wensen goed in kaart voordat ik aan de slag ga. Wil je een handgemaakte kralen ketting? Laat mij in ieder geval bij ons eerste contact alvast weten wat de gewenste maat van je sieraad in centimeters is. Dan heb ik een globaal beeld van het gepersonaliseerde sieraad dat je wilt laten maken. Om te garanderen dat jij tevreden bent met het sieraad dat je door mij laat maken, stuur ik je voor de betaling nog een digitale foto van het eindresultaat waar deze goed op te zien is.

Vraag meer informatie over het laten maken van een sieraad

Ben je happy met het resultaat dat je op de foto ziet? Dan zorg ik ervoor dat je na het kopen je gepersonaliseerde sieraden zo snel mogelijk in huis hebt. Gepersonaliseerde sieraden laten ontwerpen neemt weliswaar een beetje meer tijd in beslag dan het kopen van een kant-en-klaar item uit de webshop, maar het is de extra wachttijd meer dan waard. Kies je ervoor om je accessoire te laten maken bij GuanYin Jewels, dan kun je rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product tegen een zeer redelijke prijs. Neem vandaag nog contact met mij op om de uitgebreide mogelijkheden voor een uniek sieraad te bespreken. Bel naar +31-641635997 of stuur een e-mail naar info@guanyinjewels.nl.

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!