Het mondkapje

Het mondkapje heeft zich een prominente plek weten te veroveren in het Nederlandse straatbeeld. Vaak nog vanuit een verplichting, zoals bij de reizigers met het OV, maar er worden ook aardig wat mondkapjes op vrijwillige basis om de oren gebonden.
Vanaf morgen geldt het dringende advies in Amsterdam om het mondkapje in de publieke binnenruimten voor de neus en mond te zetten. De verkoopcijfers liepen al terug tijdens de experimentele mondkapjesplicht, de gulle glimlach van de winkeliers blijven verborgen achter het lapje. Hopelijk krijgen we de techniek van Tyra Banks snel onder de knie, smeyes, smile with your eyes.

Mijn eerste verpakking mondkapjes, waren blauw met een vleugje Aziatische kookkunst, daar roken ze naar. Omdat het de enige 10 mondkapjes waren in mijn bezit en ik op pad moest met het pontje, heb ik er parfum in gespoten. Want ik houd van Aziatisch eten, maar dit geurtje in mijn mondkapje liet mijn maag omdraaien. Via onderstaande link zie je het vermoedelijke productieproces van die blauwe mondkapjes.

https://www.dumpert.nl/item/7877385_9f9e9c84

Ik ben benieuwd of het mondkapje vertrouwd zal gaan aanvoelen. Maar als deze dan toch gedragen moet worden dan graag wel stijlvol! Morgen zijn er flink wat leuke varianten te koop in mijn webshop, stijlvol met voor de eerste 10 klanten 10 filters gratis bij de bestelling van een mondkapje. Zo kom je in stijl en goed beschermd voor de dag!

Bekijk hier mijn aanbod aan zelfgemaakt mondkapjes!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!