We mogen thuis blijven! Hoe maak jij het leuk?

De komende twee weken worden de laatste plekken ter vermaak gesloten, musea, bioscopen en de groepslessen van de sportschool. Hierdoor wordt ik ook wel geraakt. De horeca is al langer een groot gemis, lekker eten en drinken heeft zich al verplaatst naar de huiskamer met een zeer select gezelschap.

Het mooie is dat je naar buiten mag, maar niet moet

Omdat ik inmiddels eraan gewend ben om een paar keer per week een mooie wandeling te maken, weet ik wel wat activiteiten om mijn vrije tijd mee op te vullen. Het mooie is dat je naar buiten mag, maar niet moet. Gelukkig hoef ik niet door weer en wind op de fiets, of op de tram staan te wachten in de stromende regen. Ik hoef niet meer op tijd te komen en hoef alleen te gaan hardlopen als ik er echt veel zin in heb.

Breien of verfijnde patisserie

De komende dagen heb ik nog veel entertainment aan de Amerikaanse verkiezingen, daarna ga ik me waarschijnlijk verdiepen in breien of verfijnde patisserie. Dan verschijn ik met mijn zelfgebreide kersttrui en een croquembouche voor het online kerstdiner. Misschien loopt het wel een vaart met het aanpakken van het Corona virus en kunnen we de feestdagen in gezelschap doorbrengen.

Naast al mijn nieuwe wilde plannen met breinaalden en bakblikken ben ik natuurlijk ook nog graag bezig met sieraden maken, af en toe een blog schrijven en series kijken. Wat gaan jullie doen als we binnen moeten blijven?

Hieronder het recept voor de croquembouche Uit Pauline’s Keuken, zet ‘m op!

https://uitpaulineskeuken.nl/2013/12/how-to-croquembouche-maken.html

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!