Verduurzamen

Kleding, sieraden en tassen kunnen mijn hart sneller laten kloppen, het jachtinstinct wordt dan geactiveerd. Na een hele dag koopjesjagen blijft het gevoel van honger, dorst of vermoeidheid uit, het bemachtigen van die tas is dan alles waar het om draait. Maar er is wat veranderd in hoe ik tegen het consumeren aankijk. Met uitpuilende kasten heb ik tientallen volle vuilniszakken met amper gedragen kleding gedoneerd aan hen die het nodig hebben, maar mijn twijfel groeit of het nog wel bijdraagt aan een betere wereld, onze wereld waarin we leven in een grote berg afgedankte hebbedingen.

Begrijp me niet verkeerd, ik houd nog steeds van mooie spullen en ik zal deze ook blijven kopen, alleen wat bewuster en met in mijn achterhoofd dat ik er nog lang van wil kunnen genieten. De spullen die momenteel te koop zijn in mijn webshop, hebben niet allemaal het meest groene productieproces doorgemaakt, maar als de klant er lang van kan genieten, dan is dat ook heel wat waard. Omdat ik ook zelf sieraden maak, heb ik ontdekt dat ik niet kan concurreren met de merken die hun producten in China laten maken, met de inkoop van deze sieraden heb ik mijzelf al een tijdje geleden weggeconcurreerd.

Al enige tijd is mijn passie verdwenen in wat ik doe, het is tijd voor iets nieuws waar ik me 100% goed bij voel. Ik wil graag elke dag de juiste keuze kunnen maken zonder dat ik hier pijn van voel. Ik ben al een zoektocht gestart naar een milieubewust leven met behoud van alle gemakken die dit luxepaardje nodig heeft. Als dit ook jou aanspreekt dan is het wellicht leuk om mijn website in de gaten te houden. Interesseert het je allemaal totaal niet, dan is het nu de tijd om mijn webshop leeg te shoppen als een echte koopjesjager, want met de kortingscode HetRoerOm krijg je 40% korting op de gehele collectie (ook de nieuwe collectie).

Mijn webshop begon net een beetje lekker te lopen en ik zet nu een vrij grote stap in een opwelling. Maar het motiveert me alleen maar meer om op zoek te gaan naar leveranciers producten kunnen aanbieden waar ik achter sta. Ik vind het spannend maar ik heb er ook veel zin in.

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!