✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

Fair trade sieraden kopen

Wil je fair trade sieraden kopen? In mijn webshop vind je een ruim aanbod aan unieke sieraden. Dit zijn sieraden van mijn eigen design en productie, namelijk het GuanYin Jewels Label. Naast mijn eigen merk, bied ik ook andere merken aan in mijn webshop. Deze sieraden heb ik persoonlijk uitgekozen en vind ik zelf erg mooi.

Verschillende fair trade sieraden die je kunt kopen in mijn webshop

Als je op zoek bent naar fair trade sieraden en je deze online wilt kopen, dan zit je bij mijn webshop goed. Alle sieraden in mijn webshop zijn afkomstig van de prachtigste merken, waar ze duurzaam geproduceerd worden. Naast sieraden vind je ook een ruim assortiment aan fashion bags in mijn webshop. Leuk voor een festival of om je outfit compleet te maken.

Plaats direct je bestelling!

Heb je interesse om fair trade sieraden te kopen? Of ben je benieuwd welke sieraden je nog meer vindt in mijn webshop, bijvoorbeeld de bohemian sieraden? Ontdek dan zeker mijn gehele aanbod aan bijzondere sieraden. Voor vragen of meer informatie kun je contact met mij opnemen. Bel naar +31-641635997 of stuur een e-mail naar info@guanyinjewels.nl. Ik sta je graag persoonlijk te woord om je meer te vertellen over de sieraden in mijn collectie.