✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

Exotische sieraden

Door te kiezen voor exotische sieraden maak je jouw outfit af met een tropische toevoeging. Het maakt eigenlijk niet uit of je voor ringen, armbanden, kettingen, oorbellen of enkelbandjes gaat. Door voor dit soort sieraden te kiezen, creëer je altijd opvallende accenten in je look. De exotische sieraden van GuanYin Jewels zijn namelijk echte blikvangers!

Met exotische sieraden voeg je kleur toe aan jouw outfit

Met de exotische sieraden van GuanYin Jewels zie je er altijd fraai uit. Dit zijn namelijk echt statement sieraden. De collectie die je terug vind in mijn shop, heb ik zelf met veel zorg samengesteld. Bovendien maak ik een groot deel van de exotische sieraden zelf. Dit is het GuanYin Jewels Label. Wat deze sieraden exotisch maakt, is het bijzondere kleurgebruik in combinatie met mooie materialen. Doordat ik de mogelijkheid heb om zelf onderdelen van mijn collectie te maken, heb ik ook de optie om jou iets bijzonders aan te bieden. Heb je iets specifieks in gedachten en wil je een écht uniek accessoire? Laat het mij weten. Ik maak graag gepersonaliseerde sieraden op aanvraag, die precies passen bij jouw wensen.

Voeg een exotisch tintje toe aan jouw outfit

De gehele klantervaring is voor mij heel belangrijk. Van het speuren tussen mijn exotische sieraden tot de daadwerklelijke levering van jouw unieke sieraden: het is allemaal even belangrijk. Daarom zijn er verschillende veilige betaalmogelijkheden in de webshop beschikbaar. Denk aan PayPal, iDEAL en Bancontact. Na bevestiging van je aankoop heb jij je bestelling zo snel mogelijk in huis. Wil je voor je aankoop meer informatie of wil je speciale wensen op het gebied van duurzame sieraden met mij bespreken? Neem dan contact met mij op. Bel naar +31-641635997 of stuur een e-mail naar info@guanyinjewels.nl

Ook interessant:

Gepersonaliseerde juwelen | Sieraad laten ontwerpen | Kralen armband kopen

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!