✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

Fair-tradesieraden kopen

Wil je fair-tradesieraden kopen? In mijn webshop vind je een ruim aanbod aan unieke sieraden. Dit zijn sieraden van mijn eigen design en productie, namelijk het GuanYin Jewels Label. Naast mijn eigen merk, bied ik ook andere merken aan in mijn webshop. Deze sieraden heb ik persoonlijk uitgekozen op basis van de criteria van fair-trade.

Verschillende fair-tradesieraden die je kunt kopen in mijn webshop

Als je op zoek bent naar fair-tradesieraden en je deze online wilt kopen, dan zit je bij mijn webshop goed. Alle sieraden in mijn webshop zijn afkomstig van de prachtigste merken, waar ze duurzaam geproduceerd worden. Hiervoor worden alle items en merken van tevoren gescreend om te achterhalen of ze wel voldoen aan fair-tradecriteria. Dat wil zeggen eerlijke handel die zich inzet voor het welzijn van de mensen en natuur die gemoeid zijn met vervaardiging. Zo weet ik zeker dat de sieraden duurzaam zijn geproduceerd voor ik ze aanbied. Koop daarom met een schoon geweten mijn unieke sieraden. Van fashion-bags tot kralenkettingen. Ook de stainless-steelsierraden zijn fair-trade. 

Plaats direct je bestelling!

Heb je interesse om fair-tradesieraden te kopen? Of ben je benieuwd welke sieraden je nog meer vindt in mijn webshop, bijvoorbeeld de bohemian sieraden? Ontdek dan zeker mijn gehele aanbod aan bijzondere sieraden. Voor vragen of meer informatie kun je contact met mij opnemen. Bel naar +31-641635997 of stuur een e-mail naar info@guanyinjewels.nl. Ik sta je graag persoonlijk te woord om je meer te vertellen over de fair-tradesieraden in mijn collectie.

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!