✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

Gypsy-sieraden

Zoek jij naar mooie Gypsy-sieraden? Die zijn gemakkelijk te vinden in de webshop. Alle sieraden en accessoires in mijn webshop zijn met zorg gemaakt. Je vindt namelijk sieraden van mijn eigen merk, GuanYin Jewels Label. Ook van andere merken verkoop ik accessoires en sieraden. Deze heb ik met zorg uitgekozen. Het zijn stuk voor stuk prachtige merken.

In mijn webshop vind je onder meer gypsy-sieraden

Gypsy-sieraden zijn accessoires waaraan sierlijke en mooie muntjes en kralen zitten. In mijn webshop vind je ze onder meer mogelijkheden om kettingen, armbanden en enkelbandjes te kopen. Ook in ringen en oorbellen vind je deze muntjes terug. Naast de gypsy-sieraden kun je in mijn webshop ook terecht voor andere unieke sieraden uit een vergelijkebare categorie, denk bijvoorbeeld aan exotische sieraden. Dit zijn sieraden vol vrolijke kleuren, waarmee jij je outfit echt accentueert. Ook complimenteren ze je Gyspy-sieraden op een mooie manier, zoals mijn Bohemian-sieraden dat ook doen.

Neem ook een kijkje op mijn blog

Uiteraard kun je in mijn webshop terecht voor het kopen van gypsy-sieraden, maar ik heb natuurlijk ook graag interactie met jou. Ik heb daarom mijn eigen blog gestart. Hierin geef ik je elke week een nieuwe self-care tip, maar vertel ik ook over andere onderwerpen. Zo blijf ik in verbinding met jou. Wil je meer weten over mijn bedrijf of over het aanbod? Neem dan contact met mij op via +31-641635997 of stuur een e-mail naar info@guanyinjewels.nl.

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!