Herroepingsrecht

Niet tevreden?

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@guanyinjewels.nl , of verderop in dit artikel via de link naar het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

Let op: bij bestellingen die speciaal voor jou gemaakt zijn (custom made) is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

Garantie

De artikelen worden met zorg gemaakt en ook de ingekochte producten worden met zorg geselecteerd en verpakt. Er bestaat helaas altijd een kans dat er iets niet in orde is. Blijkt het artikel bij normaal gebruik niet deugdelijk te zijn, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor herstel -of  vervanging van het artikel. 

 Identiteit ondernemer

Guanyin Jewels
Czaar Peterstraat 166 C
1018 PW Amsterdam
info@guanyinjewels.nl
06-41635997
KVK NUMMER 64545989
BTW NUMMER NL170529411B01

Tot veertien dagen na ontvangst van je bestelling heb je het recht de bestelling te retourneren zonder opgave van reden, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief, deze kan niet meer geretourneerd worden. Meer informatie over retourneren? Klik hier.

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!