✓ Ieder sieraad is uniek

✓ Veilig online betalen

✓ De sieraden zijn handgemaakt

Duurzame sieraden kopen

Ben jij op zoek naar een aanbieder waarvan je zeker weet dat deze je echt duurzame sieraden laat kopen? Dan moet je beslist kiezen voor GuanYin. Bij mij staan mens en milieu namelijk hoog in het vaandel. Daarom doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat sieraden die ik je aanbied, voldoen aan de eisen van duurzaamheid.

Ik laat je enkel de meest duurzame sierraden kopen

We willen er vaak allemaal leuk uitzien en stralen in onze outfits en accessoires. Ik, en hopelijk jij ook, vind het echter belangrijk dat we stilstaan bij de manier waarop onze items worden vervaardigd. Het is namelijk nog lang niet zo dat alle sieradenmakers goed rekening houden met duurzaamheid, met name als het op het vinden van de juiste grondstoffen aankomt. Bij mij zijn de zorg voor mensen en milieu net zo belangrijk als de ontwerpen van mijn unieke sierraden. Daarom zoek ik alleen merken uit waarvan ik weet dat ze duurzame sieraden maken en zal ik ze pas aan je verkopen als ik dat zeker weet. Ik maak ook zelf sieraden; waarbij ik uiteraard rekening houd met de bron van mijn grondstoffen. Zo ben jij ervan verzekerd dat de gepersonaliseerde sieraden die ik je aanbied volledig duurzaam zijn. Hier koop je dus altijd fair-tradesieraden.

Stel de vragen die je hebt omtrent duurzaamheid

Op het gebied van duurzame sieraden, kun je bij mij veel verschillende soorten kopen. Zo zijn er de exotische Gypsy-sieraden. Ook mijn stainless-steelsieraden worden op duurzame wijze vervaardigd. Wil jij informatie ontvangen over mijn werkwijze of de details van mijn items? Neem dan vandaag nog contact met me op. Bel naar +31-641635997 of stuur snel je e-mail naar info@guanyinjewels.nl om de duurzame sieraden te kopen.  

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Inschrijving

Schrijf je nu in voor de GuanYin Jewels nieuwsbrief en blijf op de hoogte!